Powered By Blogger

2012. augusztus 27., hétfő

Orchidea

Itt tartok az orchideával.  Három napja nem tudtam leülni varrni, mindennap vendégek voltak nálunk.........ami jó, szeretem ha nyüzsi van...............csak nem haladok.  :))





Ha elkészülök, megmutatom az igazi orchideáimat, addigra mind virágozni fog...remélem. Ha még nem mondtam volna nagy orchidea rajongo vagyok, van is egy par gyonyorusegem.

2012. augusztus 24., péntek

Véronique Enginger

Azt hiszem véglegesen, visszavonhatatlanul bele szerettem Véronique Enginger gyönyörű mintáiba. A virágok ugyanúgy ámulatba ejtenek mint a gyümölcsök. A Hortenziával kezdtem, ez volt az első minta ahol nem szenvedtem a kontúrozástól, minden percet élveztem csak úgy repült a tű a kezemben. Legalább is én azt hittem..... de a mintára az van írva 35 óra alatt kivarrható!!! Hat ez nekem bele tellett  60 órában  is, próbáltam jegyezni, hogy mennyit dolgoztam rajta, persze nem tudtam pontosan, de tuti hogy nem 35 óra. Most mondjatok meg tényleg ennyire lassú vagyok? Nektek meddig tartott????



És most készül az Orchidea!!!

2012. augusztus 22., szerda

Zora jateka

Jelentkeztem Zora JÁTÉKÁRA!!! Ahol gyonyoru kezzel festett vasznakat es himzo fonalakat lehet nyerni! Gyertek ti is, megéri!

2012. augusztus 21., kedd

Tralala

Ezt keretet meg az őszön vettem kedvenc lakberendezési áruházamban, de eddig nem tudtam használni mert egy minta sem volt jo méretileg. Végül hozza igazítottam ezt a ki Tralala mintát. Barbaral gyönyörű fonalaival hímezve ( a kékek a Mamám örökségéből vannak).




2012. augusztus 19., vasárnap

Here again......Ujra itt

El sem  hiszem, hogy újra blogolhatok :))) Másfél hónap huza-vona után újra van internetünk.
Ez volt az oka,hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, el költöztünk és ennyi időbe tellett bekapcsolni a netet az új házban. Hihetetlen...na mindegy az a lényeg hogy most már működik :D

Volt előnye is, hogy nem a gép előtt töltöttem az időmet, elég sok minden készült. Először is  nem hímzést mutatok,  búcsú az imádott volt lak helyünktől. Az utolsó napokban fotóztunk mindent ami a gépünk elé került. A kagylókat pedig ott gyűjtögettük amíg ott laktunk és így kis üvegekbe gyűjtve szép emlékek.



Vannak porcelánjaim is amiket a tengerből "horgasztunk" azoknak meg nem dőlt el a sorsa, de majd azt is látni fogjátok valószínűleg.