Powered By Blogger

2012. szeptember 27., csütörtök

DFEA

Itt tartok az újabb DFEA projekttel









7 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lesz! Nemrég fedeztem fel a blogodat, és azt a másikat is amin már ki van varrva.
    Csodálom azokat az embereket, akik egyik nap beszerzik az anyagokat, és másnap már kész dolgokat mutatnak. Mint pl. Te is :-) Nekem fényévekbe telik míg elkezdek valamit.

    VálaszTörlés
  2. Koszi Rozy...ez szerintem mar "betegség",muszaly csinálni, főleg ha mar itt van az alapanyag. Minden lépését imádom ...keresni a mintákat ,később az alapanyagokat,az első öltéstől az utolsóig. Na jó ez a kontúrozásra nem mindig igaz :))))

    VálaszTörlés
  3. Hűűű nagyon érdekesnek ígérkezik, nagyon kíváncsian várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
  4. Bocsi, hogy a" VIRÁGOS " SAL-ból töröltem a bejegyzésed, de NEM virágról, vagy gyümiről szólt. Egyébként gyönyörűek a munkáid, a DFEA újságok pedig igazi gyöngyszemek voltak a himzős újságok körében. Egyébként a tagok friss bejegyzései látszódnak a bloglistán :-)
    Jó öltögetést,
    Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké semmi gond, de majd ezen is lesz gyümölcs is meg virág is egyszer, de tudom, hogy nem abból a sorozatból van úgyhogy semmi gond. Szép napot!

      Törlés
  5. Ne haragudj, de nem szeretnék lemondani erről a nagyon szép mintáról Elküldenéd újra?:tuzesb@freemail.hu-címre? Köszi.

    VálaszTörlés
  6. Próbáltam de ez egy újságban van és meg tömörítve sem sikerült elküldeni . De kèrek telefonos segítséget , és küldöm :)))

    VálaszTörlés